Lärare i trä- och metallslöjd Brönjaskolan

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Funderar du på att söka jobb inom pedagogik? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som ämneslärare, 7-9 hos BODENS KOMMUN. BODENS KOMMUN söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Denna tjänst finns tillgänglig i Boden som är tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos BODENS KOMMUN i rollen som ämneslärare, 7-9 så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Här är chansen att bli en del av BODENS KOMMUN och jobba som ämneslärare, 7-9! Ansök senast söndag den tredje december 2023.


Jobbannons

Vill du vara med och bidra till satsningarna kring vår tids största utmaningar, och kunna påverka och lämna över något för framtida generationer att vidareutveckla? Då är Bodens Kommun en arbetsgivare för dig!

Boden ligger i Norrbottens kustland, endast 3 mil från havet mellan två älvdalar. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta vilket skapar ett givande arbets- och fritidsliv, det vi kallar närhetsliv.

Boden ligger i hjärtat av en etableringsintensiv region och är en viktig del av den gröna globala samhällsomställningen. Här skapas ett samhälle i tillväxt, rustat för att möta den gröna ny industrialiseringen, med smarta och hållbara lösningar för samverkan, boende, transporter, vardagen och ett modernt företagande.

Med ett starkt stöd från kompetenta kollegor och chefer, får du mod att våga prova. Hos oss får du stort förtroende i en fantastisk miljö, där det finns möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Välkommen till Arbetsmarknad- och utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår förvaltning för. Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Brönjaskolan är en 7–9 skola i Sävast, sju kilometer utanför Boden centrum, med cirka 300 elever. Brönjaskolan har tre arbetslag organiserade årskursvis och en väl utvecklad och enhetsförankrad elevhälsa. Elevhälsoteamet består av specialpedagog, skollogoped, studie- och yrkesvägledare, skolkurator och skolsköterska. Brönjaskolan har även ett trygghetsteam bestående av trygghetssamordnare och trygghetsresurser, som arbetar aktivt för att skapa relationer, trygghet och studiero för våra elever. Våra fokusområden är måluppfyllelse, studiero och elevinflytande. Vi har en god utemiljö med basketplan, fotbollsplan och idrottshall samt skogen in på knutarna.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng!

För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker Dig som vill undervisa i trä- och metallslöjd i år 7-9.

Undervisning kommer att vara din huvudsakliga arbetsuppgift. Du har även rollen som mentor för en grupp elever och i den rollen skapar du de bästa förutsättningarna för att eleverna ska utvecklas, trivas och känna sig trygga.

KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd.

Vi vill att du är öppen för varierande arbetssätt, samverkan och skolutveckling. I övrigt har du goda pedagogiska insikter och är väl förtrogen med skolans styrdokument och systematiska kvalitetsarbete.

Din pedagogiska och sociala förmåga gör att du har lätt att skapa kontakt med människor och du är därför även duktig på att förmedla ditt kunnande till våra elever. Du har god vana att arbeta med dator som verktyg i pedagogisk verksamhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan och ett friskvårdsbidrag.

Via vår hälsoportal kan du som medarbetare boka in dig på olika friskvårdsaktiviteter ex massage, prova-på-träning, föreläsningar mm.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBODENS KOMMUN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120002767
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeÄmneslärare, 7-9
YrkesområdePedagogik

Ansökan

BODENS KOMMUN söker en person till denna tjänst som ämneslärare, 7-9 med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som ämneslärare, 7-9 hos BODENS KOMMUN skickar du in din ansökan senast 2023-12-03.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Lärare i ämnen inom barn- och fritidsprogrammet

BODENS KOMMUN söker en person till tjänsten som yrkeslärare i Boden.

2023-11-25

Mer info

Studie- och yrkesvägledare till Stureskolan

BODENS KOMMUN söker en person till tjänsten som studie- och yrkesvägledare i Boden.

2023-11-30

Mer info

Taxiförare/Taxichaufför i Boden Behov och Heltid

Peter Forslund Taxi AB söker fyra personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Boden.

2023-09-02

Mer info