Timvikariat behandlingsassistenter SiS Johannisberg Sävast

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Skulle du vilja jobba inom yrken med social inriktning? Statens Institutionsstyrelse söker just nu efter en behandlingsassistent/socialpedagog och du kan vara den de letar efter. Statens Institutionsstyrelse behöver någon som vill arbeta deltid. Om du är tillgänglig för 11 dagar upp till 3 månader, ta en titt på denna jobbannons.

Om du redan bor i närheten av Boden, är det här din chans att söka ett spännande jobb Statens Institutionsstyrelse söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som behandlingsassistent/socialpedagog. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Sök jobbet som behandlingsassistent/socialpedagog hos Statens Institutionsstyrelse och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast söndag den trettioförsta december 2023.


Jobbannons

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar med komplex psykosocial problematik och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Johannisberg har verksamhet i Kalix och i Boden (enhet Sävastgården).

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa den livsviktiga skillnaden för utsatta ungdomar? Då är jobbet som behandlingsassistent på SiS en meningsfull utmaning. Målet med ditt uppdrag är att motivera våra ungdomar till nya och mindre riskfyllda sätt att leva. Som behandlingsassistent är du med och ser till att rutinerna på avdelningen fungerar som de ska. Du spelar en stor roll för stabiliteten och tryggheten för våra ungdomar, och står för basen i det dagliga livet som skolgång, städning, matlagning och aktiviteter. Du kommer jobba med att bygga trygga relationer och medverkar till att våra ungdomar får den trygghet och säkerhet som de behöver för att bryta invanda beteenden. Vår vision är att vara en plats för förändring och det genomsyrar vårt bemötande, vårt engagemang och vårt förhållningssätt. 

Johannisberg i Sävast har målgrupp skolpliktiga flickor med psykosocial problematik, kriminalitet och missbruk.

Som timanställd arbetar du efter behov dag, kväll, natt och helg enligt överenskommelse. 

Kvalifikationer

Din personliga lämplighet är nyckeln till livsviktig förändring. Därför behöver du ha en god förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Lika viktigt är det att du har en grundmurad positiv människosyn, empatisk förmåga och en förmåga att skapa goda relationer. Du har en god kommunikativ förmåga och kan behålla ditt lugn även i pressade situationer. Du har också förmåga att samarbeta med andra och delar gärna med dig av dina kunskaper till kollegor.

Körkort B är ett krav. Vi ser gärna att du även har:

  • Avslutad gymnasieutbildning (detta är ett krav för möjlighet till tillsvidareanställning om du skulle trivas hos oss)
  • Erfarenhet av arbete med människor i en utsatt livssituation t.ex. inom psykiatri, HVB- verksamhet eller annan vårdform.
  • God svenska i tal och skrift.

På SiS månar vi om ett gott medarbetarskap. Det innebär att du som medarbetare tar ansvar för ditt arbete, bidrar till utveckling och medverkar till ett gott samarbete. Läs mer om vårt Medarbetarskap och ledarskap - SiS - Statens institutionsstyrelse (stat-inst.se).

Anställning

Timvikariat efter behov dygnet runt. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 23-12-31.

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnStatens Institutionsstyrelse
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer2021004508
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBehandlingsassistent/Socialpedagog
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Statens Institutionsstyrelse söker en person till denna tjänst som behandlingsassistent/socialpedagog med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som behandlingsassistent/socialpedagog hos Statens Institutionsstyrelse skickar du in din ansökan senast 2023-12-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Psykolog SiS Johannisberg Sävast

Statens Institutionsstyrelse söker en person till tjänsten som psykolog i Boden.

2023-11-17

Mer info

Personlig assistent till tjej i Boden

Din Förlängda Arm i Norr AB söker två personer till tjänsten som personlig assistent i Boden.

2023-11-17

Mer info

Personlig assistent till tjej,BODEN 60 %

Prima Assistans i Norr AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Boden.

2023-11-21

Mer info