Butikssäljare Boden

Publiceringsdatum: 2020-07-29

Butikssäljare Boden

Om Lidl

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 timmar per vecka med start omgående. Vänligen observera att introduktion kommer att ske på en annan ort.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeButikssäljare/Medarbetare, dagligvaror

Ansökan

Lidl Sverige KB söker fem personer till denna tjänst som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror hos Lidl Sverige KB skickar du in din ansökan senast 2020-08-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Säljare Timanställning Boden

Jysk AB söker en person till tjänsten som butikssäljare, fackhandel i Boden.

2020-06-25

Mer info

Operatörer till Polisens kontaktcenter (PKC) i Luleå och Boden

Polismyndigheten söker fjorton personer till tjänsten som sos-operatör i Boden.

2020-06-29

Mer info

Säljare med förbokade kunder i Boden. Fast lön plus provision

Wet World Energy Solutions AB söker en person till tjänsten som hemförsäljare i Boden.

2020-06-29

Mer info