Nu söker vi juniora ekonomer för uppdrag i Boden

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Är du intresserad av att jobba inom administration, ekonomi, juridik? Vill du ta steget att arbeta som ekonomiassistent hos Bemannia Kontor AB? Nu har du möjligheten. Bemannia Kontor AB söker någon som vill arbeta heltid under 6 månader eller längre. Kanske är det du?

Denna tjänst finns tillgänglig i Boden som är tjänsteorten. Bemannia Kontor AB söker för närvarande efter en person att anställa inom ekonomiassistent-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Bemannia Kontor AB letar efter erfaren ekonomiassistent som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är onsdag den tjugonde december 2023.


Jobbannons

Till vår kund söker vi nu juniora ekonomer, som främst kommer att arbeta med fakturahantering.

Om uppdraget

På detta uppdrag kommer du få arbeta för en av landets viktigaste myndigheter som värnar om våra värderingar och demokrati i landet. Till vår kund i Boden söker vi flertal juniora ekonomer arbetsplatsen är belägen i Boden med start januari till och med 2024-08-31. Detta är ett konsultuppdrag via oss på Bemannia och du kommer att arbeta ute hos vår kund.

Då rollen är säkerhetsklassad, krävs att du hos kund genomför en säkerhetsprövning samt registerkontroll.Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med enkel fakturahantering med supervisor i början! Du kommer att ta hand om bokning av inkommande leverantörsfakturor och stödja med enklare arbetsuppgifter i teamen. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag 08.00-17:00. I arbetet kommer ni att boka i system SAP/PRIO, vilket du inte förväntas ha kunskaper inom när du påbörjar uppdraget, detta kommer ni utbildas i väl på plats.

Dina kvalifikationer

  • Godkänd gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning, gärna inom ekonomi
  • Erfarenhet av tidigare ekonomiarbete eller annan arbetslivserfarenhet

Meriterande

Meriterande om man tidigare har arbetat med ekonomisystem SAP

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 20 december

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Sanna Perjons Sanna.Perjons@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070-884 96 00

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBemannia Kontor AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566335476
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeEkonomiassistent
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Bemannia Kontor AB söker en person till denna tjänst som ekonomiassistent med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som ekonomiassistent hos Bemannia Kontor AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Taxiförare/Taxichaufför i Boden Behov och Heltid

Peter Forslund Taxi AB söker fyra personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Boden.

2023-09-02

Mer info

Taxiförare Boden/Luleå

Unika Sälj i Norr AB söker en person till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Boden.

2023-11-13

Mer info

Däckia Boden söker däckmontör för vikariat

Däckia AB söker en person till tjänsten som däckmontör/däck- och hjulmekaniker i Boden.

2023-11-20

Mer info