Fritidspedagog/Grundlärare fritidshem Pusslet Anpassad grundskola

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Vill du arbeta inom pedagogik-branschen? BODENS KOMMUN söker just nu efter en grundlärare, fritidshem och du kan vara den de letar efter. BODENS KOMMUN söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Om du redan bor i närheten av Boden, är det här din chans att söka ett spännande jobb Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos BODENS KOMMUN i rollen som grundlärare, fritidshem så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Söker du efter en spännande karriär som grundlärare, fritidshem? Sök jobbet hos BODENS KOMMUN senast torsdag den trettionde november 2023 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Vill du vara med och bidra till satsningarna kring vår tids största utmaningar, och kunna påverka och lämna över något för framtida generationer att vidareutveckla? Då är Bodens Kommun en arbetsgivare för dig!

Boden ligger i Norrbottens kustland, endast 3 mil från havet mellan två älvdalar. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta vilket skapar ett givande arbets- och fritidsliv, det vi kallar närhetsliv.

Boden ligger i hjärtat av en etableringsintensiv region och är en viktig del av den gröna globala samhällsomställningen. Här skapas ett samhälle i tillväxt, rustat för att möta den gröna ny industrialiseringen, med smarta och hållbara lösningar för samverkan, boende, transporter, vardagen och ett modernt företagande.

Med ett starkt stöd från kompetenta kollegor och chefer, får du mod att våga prova. Hos oss får du stort förtroende i en fantastisk miljö, där det finns möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Välkommen till Arbetsmarknad- och utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår förvaltning för. Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Pusslets anpassade grundskola är belägna i Gammelängskolan men tillhör stolt Prästholmsskolans rektorsområde. Inom vårt rektorsområde finns anpassad grundskola för åldrarna 1-6 och grundskola för åldrarna F-6. På Pusslets anpassade grundskola är vi för närvarande i behov av att stärka vår lärartäthet.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng!

För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER

I uppdraget ingår det att arbeta i anpassade grundskolan och i fritidshemsverksamheten där du bedriver undervisning i fritidshemmet och anpassade grundskolan, ämnesområden i samarbete med dina arbetskamrater .

KVALIFIKATIONER

Vi söker i första hand dig som är grundskollärare, fritidspedagog eller resurspedagog i fritidshem samt har erfarenhet av att arbeta i anpassade grundskola och fritidshem. Vi lägger stor vikt på din personliga lämplighet och din erfarenhet av arbete med funktionsvariationer.

ÖVRIGT

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan och ett friskvårdsbidrag.

Via vår hälsoportal kan du som medarbetare boka in dig på olika friskvårdsaktiviteter ex massage, prova-på-träning, föreläsningar mm.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBODENS KOMMUN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120002767
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeGrundlärare, fritidshem
YrkesområdePedagogik

Ansökan

BODENS KOMMUN söker en person till denna tjänst som grundlärare, fritidshem med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som grundlärare, fritidshem hos BODENS KOMMUN skickar du in din ansökan senast 2023-11-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Jobben finns men massörer sökes!

Kroppsbalans i Luleå AB söker tre personer till tjänsten som massör/massageterapeut i Boden.

2023-04-06

Mer info

Head of Hydrogen Operations

H2GS AB söker en person till tjänsten som produktionschef, tillverkning i Boden.

2023-06-29

Mer info

Commercial - Head of Delivery and Business Process Development

H2GS AB söker en person till tjänsten som säljledare i Boden.

2023-08-08

Mer info