Personalsamordnare i Kompetensförsörjningsenheten

Publiceringsdatum: 2021-05-03

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Kompetensförsörjningsenheten arbetar med bland annat schemaplanering, omfördelning av personal samt bokning av vikarier.

ARBETSUPPGIFTER

Personalsamordnaren har en arbetsgivarroll och ansvarar för den dagliga personalplaneringen och rekryteringen. Det innebär schemahantering och administration kring resursfördelning mellan olika verksamheter. Det innebär också daglig kontakt och samverkan med enhetschefer och baspersonal.

Personalsamordnare arbetar i verksamhetssystemen Personec, Winlas och TimeCare. Beredskapstjänstgöring ingår.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med erfarenhet av kommunal eller regional verksamhet. Du har som lägst gymnasial utbildning. Meriterande är eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren anser lämplig. Meriterande är om du har arbetat inom personalplaneringssystem och schemaläggning. Starkt meriterande är erfarenhet kring rekrytering och personalfrågor. Eftersom arbetet kräver samverkan med andra funktioner krävs att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt är lugn och stabil i pressade situationer. Datorvana är ett krav. B-körkort är meriterande.

Du skall vara positiv och tycka om att arbeta med människor. Vara utåtriktad, ha god kommunikativ förmåga samt förmåga att hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt. Du skall ha ambitionen att bidra med en hög servicenivå. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. Observera att kuvertet inte får vara öppnat när vi tar emot det. För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, se länk via hemsida: www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.3.pdf

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeHandläggare/Utredare, offentlig förvaltning

Ansökan

Bodens kommun söker en person till denna tjänst som handläggare/utredare, offentlig förvaltning med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som handläggare/utredare, offentlig förvaltning hos Bodens kommun skickar du in din ansökan senast 2021-05-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Personalsamordnare i Kompetensförsörjningsenheten

Bodens kommun söker en person till tjänsten som handläggare/utredare, offentlig förvaltning i Boden.

2021-03-23

Mer info

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog sökes till Fria Emilia i Boden

Friskola Fria Emilia Boden Ekonomisk Fören söker en person till tjänsten som lärare i fritidshem/fritidspedagog i Boden.

2021-01-21

Mer info

KMA Samordnare Mining

Zeppelin Sverige AB söker en person till tjänsten som kvalitetssamordnare i Boden.

2021-01-21

Mer info