Vill du arbeta som kock och/eller köksbiträde inom Bodens Kommun?

Publiceringsdatum: 2020-07-31

Vill du arbeta som kock och/eller köksbiträde inom Bodens Kommun?

Vi söker nu fler köksvikarier till Bodens kommuns alla förskolekök och skolkök. Är du utbildad kock/kokerska eller har arbetat och har erfarenhet av att jobba som köksbiträde?

Vi söker i första hand utbildade kockar/kokerskor till Bodens kommuns skolkök och förskolekök, men vi söker även erfarna köksbiträden.

Då det finns vikariebehov inom hela Bodens Kommun så ser vi gärna sökande som kan tänka sig arbeta även i Harads, Unbyn och Gunnarsbyn.

Vi ser gärna att du har möjlighet att kombinera tjänsten i kök med att jobba på förskola, fritids eller skola för att vi ska kunna tillsätta vikarier där behovet är som störst.

Vi erbjuder ett varierande och stimulerande jobb i förskolekök och skolkök.

Vi erbjuder i första hand extrajobb men vi kan erbjuda hel/deltid om man även vill arbeta i barngrupp.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till Bodens kommun. Arbetet utförs främst på vardagar men även helgarbete förekommer då en del kök även tillagar mat till äldreomsorgen.

Din profil

Du som söker ska vara flexibel, ansvarstagande och strukturerad. Vi ser gärna att du är utbildad kock. Det förekommer både ensamarbete och arbete tillsammans med kollegor. Det är därför viktigt att du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp. Tjänsten innefattar en del ekonomi i form av beräknande och inköp, därför är det meriterande om du har kunskap eller erfarenhet inom ekonomi. Eftersom arbetsplatserna är förlagda runt om i hela Bodens kommun är det en fördel om du har körkort och tillgång till bil.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Vi rekommenderar att du beställer ett sådant redan nu genom länken nedan:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Låter detta som jobbet för dig? – Sök redan idag då vi genomför intervjuer löpande. #jobbjustnu

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
Omfattning3 - 6 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeKock, storhushåll

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker fem personer till denna tjänst som kock, storhushåll med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som kock, storhushåll hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2020-09-06.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vi söker nu dig som vill arbeta extra som lärarvikarie i Bodens Kommun

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker fem personer till tjänsten som lärare i förskola/förskollärare i Boden.

2020-08-01

Mer info

Medtränare till Barngymnastik - För dig som vill sprida rörelseglädje!

SSA - Sweden Sports Academy AB söker en person till tjänsten som barntimmeledare i Boden.

2020-06-08

Mer info

Component Rebuild Center Manager - Produktionschef - Boden

Zeppelin Sverige AB söker en person till tjänsten som produktionschef, tillverkning i Boden.

2020-07-24

Mer info