Vi söker nu dig som vill arbeta extra som lärarvikarie i Bodens Kommun

Publiceringsdatum: 2020-08-01

Vi söker nu dig som vill arbeta extra som lärarvikarie i Bodens Kommun

Nu till hösten ökar vi upp våran pool med fler vikarier, är du lärarstudent, pensionär eller har ett annat arbete som du vill kombinera med att vikariera så är du välkommen med din ansökan.

Brinner du för lärande och barns utveckling? Då är detta jobbet för dig! Vi söker just nu ett antal personer som vill arbeta extra inom förskola, fritidshem, grundskola och gymnasium. Som konsult hos oss finns möjligheten att arbeta extra vid behov på skolor, förskolor och fritidshem i hela Bodens kommun. Denna anställningsform är flexibel och du bestämmer själv vilka dagar och tider som du vill arbeta. Arbetstiderna är förlagda under dagtid på vardagar. Då arbetsplatserna är förlagda runt om i Bodens kommun är det en stor fördel om du har körkort och tillgång till bil, men det är inget krav. För att du ska vara aktuell för anställning krävs det att du visar upp ett belastningsregister utan anmärkningar. Är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer hem ett belastningsregister redan nu. Det kan ta upp till två veckor att få hem belastningsregistret till din brevlåda. Du beställer ditt belastningsregister via följande länk:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Din profil

Vi söker dig som har ett intresse för att se barn och ungdomar utvecklas i sitt lärande. Du är lugn, stabil och pedagogiskt lagd. Du är förtroendegivande som person, har god samarbetsförmåga och har en rak och tydlig kommunikation. Utbildning och erfarenhet är meriterande, men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Låter detta intressant? Sök redan idag! Vi genomför urval och intervjuer löpande. #jobbjustnu

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
Omfattning3 - 6 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeLärare i förskola/Förskollärare

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker fem personer till denna tjänst som lärare i förskola/förskollärare med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som lärare i förskola/förskollärare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2020-09-06.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vill du arbeta som kock och/eller köksbiträde inom Bodens Kommun?

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker fem personer till tjänsten som kock, storhushåll i Boden.

2020-07-31

Mer info

Medtränare till Barngymnastik - För dig som vill sprida rörelseglädje!

SSA - Sweden Sports Academy AB söker en person till tjänsten som barntimmeledare i Boden.

2020-06-08

Mer info

Flexibelt extrajobb som ID-administratör

Svensk E-Identitet AB söker en person till tjänsten som registrator i Boden.

2020-06-29

Mer info