Lärare Svartbjörnsbyns skola

Publiceringsdatum: 2021-12-01

Välkommen till Arbetsmarknad- och utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar den visionen arbetar vår förvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Svartbjörnsbyns skola är en F-6 skola som ligger ett par kilometer utanför centrala Boden. Skolan har strax under 150 elever och har hög grad behöriga pedagoger inom skolans alla yrkesgrupper. Vi är en skola som arbetar med delaktighet och inflytande och där eleven är i centrum. Vi lägger stor vikt att Svartbjörnsbyns skola ska kännetecknas av trygghet och studiero och att vi ska ha ett väl fungerande elevhälsoarbete där undervisningen är intressant och begripligt med hög måluppfyllelse.

Digitala verktyg är en naturlig del i undervisningen och vi satsar på natur och rörelse genom friluftsdagar, utevistelse både i skog och mark samt på skolgården och planerade rastaktiviteter. Samarbete och samsyn kring elever och förhållningssätt är viktiga delar i vårt arbete med att få en så bra skola som möjligt.

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla verksamheten på Svartbjörnsbyns skola.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten på Svartbjörnsbyns skola.

Dina arbetsuppgifter är att undervisa i svenska, samhällsorienterande ämnen (so), bild på mellanstadiet och svenska som andraspråk. Du kommer planera och genomföra lektioner samt genomföra bedömningar.

KVALIFIKATIONER

Vi söker i första hand dig som är behörig lärare eller dig med erfarenheter att arbeta inom utbildning och skola.

Som person är du ansvarstagande, självständig och kan stötta elever i sin utveckling. Du är bra på att skapa struktur och sammanhang för eleverna och du har lätt för att skapa goda relationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. .

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBodens kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer2120002767
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLärare i grundskolan, årskurs 4-6
YrkesområdePedagogik

Ansökan

Bodens kommun söker en person till denna tjänst som lärare i grundskolan, årskurs 4-6 med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som lärare i grundskolan, årskurs 4-6 hos Bodens kommun skickar du in din ansökan senast 2021-12-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Förstelärare Matematik Brönjaskolan

Bodens kommun söker en person till tjänsten som lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i Boden.

2022-01-11

Mer info

Förstelärare i Hem- och Konsumentkunskap Brönjaskolan

Bodens kommun söker en person till tjänsten som lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i Boden.

2022-01-03

Mer info

Vi söker lärare i sv/eng till Noblaskolan Boden

AcadeMedia Support AB söker en person till tjänsten som lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i Boden.

2022-01-12

Mer info