Lärare i Hem- och Konsumentkunskap Brönjaskolan

Publiceringsdatum: 2021-12-02

Välkommen till Arbetsmarknad- och utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår förvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Brönjaskolan är en 7–9 skola i Sävast, sju kilometer utanför Boden centrum, med cirka 300 elever. Eleverna på skolan har en egen dator och vi arbetar med digitala läromedel, planering och kommunikation med elever via Office365. Brönjaskolan har tre arbetslag som är ämnesövergripande och åldershomogena. Vi har en god utemiljö med basketplan, fotbollsplan och idrottshall samt skogen in på knutarna. Vi satsar på kollegialt lärande för att sprida de goda kunskaper och erfarenheter som finns på skolan.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker Dig som vill undervisa i hem- och konsumentkunskap i år 8-9.

Undervisning kommer att vara din huvudsakliga arbetsuppgift. Du har även rollen som mentor för en grupp elever och i den rollen skapar du de bästa förutsättningarna för att eleverna ska utvecklas, trivas och känna sig trygga.

KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i hem- och konsumentkunskap. Ytterligare behörighet i andra ämnen är meriterande.

Vi vill att du är öppen för varierande arbetssätt, samverkan och skolutveckling. I övrigt har du goda pedagogiska insikter och är väl förtrogen med skolans styrdokument och systematiska kvalitetsarbete.

Din pedagogiska och sociala förmåga gör att du har lätt att skapa kontakt med människor och du är därför även duktig på att förmedla ditt kunnande till våra elever. Du har god vana att arbeta med dator som verktyg i pedagogisk verksamhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBodens kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer2120002767
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLärare i grundskolan, årskurs 7-9
YrkesområdePedagogik

Ansökan

Bodens kommun söker en person till denna tjänst som lärare i grundskolan, årskurs 7-9 med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som lärare i grundskolan, årskurs 7-9 hos Bodens kommun skickar du in din ansökan senast 2021-12-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Förstelärare i Hem- och Konsumentkunskap Brönjaskolan

Bodens kommun söker en person till tjänsten som lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i Boden.

2022-01-03

Mer info

Förstelärare Matematik Brönjaskolan

Bodens kommun söker en person till tjänsten som lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i Boden.

2022-01-11

Mer info

Vi söker dig som vill arbeta som vikarie inom skola och förskola i Boden!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker tre personer till tjänsten som lärare i förskola/förskollärare i Boden.

2021-12-27

Mer info