Vi söker dig som vill arbeta som lärare på Björknäsgymnasiet i Boden

Publiceringsdatum: 2021-09-14

Vi söker dig som vill vikariera vid behov som gymnasielärare i Boden. Är du utbildad lärare, student, pensionär eller har du bred kompetens inom något av gymnasiets utbildningsområden. Då är det dig vi söker!

Vi utökar just nu vår vikariepool och är i behov av att anställa personer som vill vikariera inom olika ämnen på gymnasienivå. Som timanställd styr du själv vilka dagar och tider du vill arbeta. Det är en flexibel anställningsform som du utan problem kan kombinera med andra sysselsättningar. Arbetstiderna är förlagda på vardagar under dagtid.

Vi söker dig som vill vikariera inom något eller några av följande ämnen.

Naturkunskap

Religionskunskap

Samhällskunskap

Historia

Matematik

Svenska

Engelska

Idrott och hälsa

Din profil

Utbildning och erfarenhet inom dessa utbildningsområden är meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du besitter stor kunskap inom något eller några av ämnena. För att passa in i rollen som vikarierande gymnasielärare ska du vara lugn och stabil. Du är pedagogiskt lagd och ger ett förtroendegivande intryck. Du är duktig på att kommunicera i tal och skrift och skicklig på att samarbeta med kollegor. För att du ska vara aktuell för denna tjänst krävs det att du visar upp ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister. Är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer hem ett utdrag redan nu då det kan ta upp emot två veckor att få hem det. Du beställer ditt belastningsregister genom följande länk:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt person för jobbet. Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte, sök redan idag! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med kundansvarig på uppdraget Madeleine Forsbäck på madeleine.forsback@studentconsulting.com

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Om jobbet

Antal tjänster3
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnStudentconsulting Sweden AB (Publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer5566747449
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLärare i gymnasiet
YrkesområdePedagogik

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker tre personer till denna tjänst som lärare i gymnasiet med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som lärare i gymnasiet hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2021-10-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vi söker fler vikarier för arbete på skola, förskola och fritidshem i Boden

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker fyra personer till tjänsten som lärare i förskola/förskollärare i Boden.

2021-09-15

Mer info

Du tjej/kvinna i Boden som trivs att arbeta med barn!

Inre Kraft i Norr AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Boden.

2021-09-14

Mer info

Förskollärare Vittjärvsgården, Mimers Brunn

Mimers Vittjärv AB söker en person till tjänsten som lärare i förskola/förskollärare i Boden.

2021-09-16

Mer info