Personlig assistent

Publiceringsdatum: 2021-05-03

Mahals assistans är ett företag med 3 anställda personliga assistenter som arbetar dagtid och kvällstid samt helger.

Du som söker ska vara flexibel, lyhörd, empatisk och positiv både när det gäller arbetet och hur dagen kommer att se ut. Du arbetar ensam med mig och tillsammans planerar vi dagen, det kan vara att tex. vara i naturen, grilla, fiska, fotografera eller att bara vara ute, även att bassängträna i Nordpoolen, du ska tycka om att laga mat och att sköta ett hem med allt vad det innebär. Du behöver även ha sinne för noggrannhet då det är mycket att hålla reda på. Du ska kunna jobba dag, kväll och helger även sena kvällar på nöjen.

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Jag behöver rätt mycket hjälp i mitt dagliga liv, från morgon till kväll har jag alltid någon ,som hjälper mig med sånt som jag inte klara av att göra, de kan vara att hjälpa mig igång på mogonen med allt vad det innebär, till att följa mig till olika aktiviteter i samhället, för jag är en mycket aktiv och social person, tycker även om naturen, fotografera, resor, biobesök...m.m. Önskar att du ej har allergi mot klorvatten vid bassängbad.

Öppen för alla

Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om jobbet

Typ av anställningBehovsanställning
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkePersonlig assistent

Ansökan

Mawlod Mohamed, Mashalla söker en person till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos Mawlod Mohamed, Mashalla skickar du in din ansökan senast 2021-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vikarierande personliga assistenter

Inre Kraft i Norr AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Boden.

2021-01-15

Mer info

Personligassistent i Boden

Din Förlängda Arm i Norr AB söker fyra personer till tjänsten som personlig assistent i Boden.

2021-01-11

Mer info

Möjliggörande personlig assistent till kvinna i Boden!

Lystra Personlig Assistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Boden.

2021-01-28

Mer info