Specialpedagog Brönjaskolan

Publiceringsdatum: 2021-12-02

Välkommen till Arbetsmarknad- och utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår förvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Brönjaskolan är en 7–9 skola i Sävast, sju kilometer utanför Boden centrum, med cirka 300 elever. Eleverna på skolan har en egen dator och vi arbetar med digitala läromedel, planering och kommunikation med elever via Office365. Brönjaskolan har tre arbetslag som är ämnesövergripande och åldershomogena. Varje arbetslag har en specialpedagog kopplad specifikt till arbetslaget, som följer eleverna genom högstadiet.

Vi har en god utemiljö med basketplan, fotbollsplan och idrottshall samt skogen in på knutarna. Vi satsar på kollegialt lärande för att sprida de goda kunskaper och erfarenheter som finns på skola

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker Dig som vill arbeta som specialpedagog i åk 7. Som specialpedagog arbetar du framför allt med att skapa förutsättningar för delaktighet, tillgänglighet och inkludering till våra elever. Du identifierar vilka insatser som ska sättas in, och arbetar förebyggande för att identifiera undanröja hinder i elevernas olika lärmiljöer.

Du samarbetar med all personal på skolan för att hålla dem uppdaterade om utvecklingen och åtgärder som kan behöva sättas in. Du arbetar i team tillsammans med skolans två andra specialpedagoger och följer med eleverna genom årskurserna, fram tills de går ut i åk 9.

I nära samarbete med skolledningen, specialpedagoger, arbetslaget och skolans elevhälsoteam driver du skolans elevhälsoarbete framåt. Du har ett öppet sinne och letar hela tiden efter nya infallsvinklar på alla problem som du stöter på.

KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig som har specialpedagogexamen. Tidigare erfarenhet av arbete som specialpedagog och lärare i högstadiet är meriterande.

Vi vill att du är öppen för varierande arbetssätt, samverkan och skolutveckling. I övrigt har du goda pedagogiska insikter och är väl förtrogen med skolans styrdokument och systematiska kvalitetsarbete.

Din pedagogiska och sociala förmåga gör att du har lätt att skapa kontakt med människor och du är därför även duktig på att förmedla ditt kunnande till våra elever. Du har god vana att arbeta med dator som verktyg i pedagogisk verksamhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBodens kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer2120002767
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSpecialpedagog
YrkesområdePedagogik

Ansökan

Bodens kommun söker en person till denna tjänst som specialpedagog med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som specialpedagog hos Bodens kommun skickar du in din ansökan senast 2021-12-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Specialpedagog Brönjaskolan

Bodens kommun söker en person till tjänsten som specialpedagog i Boden.

2022-01-03

Mer info

Förstelärare Matematik Brönjaskolan

Bodens kommun söker en person till tjänsten som lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i Boden.

2022-01-11

Mer info

Förstelärare i Hem- och Konsumentkunskap Brönjaskolan

Bodens kommun söker en person till tjänsten som lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i Boden.

2022-01-03

Mer info