Morgondistributör

Publiceringsdatum: 2020-07-31

Svensk Hemleverans Norr AB (tidigare Norrbottens Media Distribution AB) är ett helägt dotterföretag till Norr Media AB (tidigare Norrbottens Media AB). Bolagets verksamhet består i huvudsak av distribution av morgontidningar i hela vårt län. Förutom morgontidningar så distribuerar vi ett antal veckotidningar och månadstidningar samt en del gods. Vår verksamhet sker framförallt under natten och morgontimmarna. Du gillar att arbeta fysiskt så god fysik är således ett plus. Du är även en noggrann och strukturerad person. Arbetet kräver att du är minst 18 år, självgående, stresstålig och tar mycket eget ansvar eftersom du arbetar ensam nattetid.

För utdelning med bil krävs att du har körkort och körvana. Arbetet är möjligt att kombinera med annan sysselsättning tex. studier, annat deltidsarbete, barnledighet. m.m. Dina arbetsuppgifter omfattar utdelning av morgontidningar, tidskrifter adresserade brev samt gods till hushåll och företag. Utdelningen sker med hjälp av specialutrustad högerstyrd bil med automatlåda.

Om jobbet

Typ av anställningBehovsanställning
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeTidningsbud/Tidningsdistributör

Ansökan

Svensk Hemleverans Norr AB söker fyra personer till denna tjänst som tidningsbud/tidningsdistributör med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som tidningsbud/tidningsdistributör hos Svensk Hemleverans Norr AB skickar du in din ansökan senast 2020-09-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Flexibelt extrajobb som ID-administratör

Svensk E-Identitet AB söker en person till tjänsten som registrator i Boden.

2020-06-29

Mer info

Arbetsterapeut till korttidsboendet Garnis

Bodens kommun söker en person till tjänsten som arbetsterapeut i Boden.

2020-06-29

Mer info

Fysioterapeut till korttidsboendet Garnis

Bodens kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Boden.

2020-06-29

Mer info