Undersköterskor - Vikarier Äldreboende

Publiceringsdatum: 2020-08-01

Undersköterskor - Vikarier Äldreboende

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker vikarierande medarbetare för arbete inom vård och omsorg i våra verksamheter inom Äldreboende på Bodens Kommuns Socialförvaltning. Arbetet innebär dagligt vård- och omsorgsarbete hos våra brukare. Detta kan bland annat innefatta att dagligen att hjälpa våra brukare med allt från hygien och påklädning till måltider samt övriga arbetsuppgifter inom vård och omsorg.

Medarbetarnas insatser präglas av en hög professionalitet och en stor entusiasm.

Som vår framtida medarbetare är du kunnig, klok och noggrann. Genom ditt förtroendeingivande förhållningssätt bidrar du tillsammans med dina trygghetsskapande insatser, till att en god, trygg och säker omvårdnad säkerställs för de vi hjälper. Ditt intresse av att bistå brukare och anhöriga i olika situationer är självklart. Samtidigt förväntas du samarbeta bra med kollegor, övriga yrkeskategorier och ansvarig chef.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från likartade verksamheter som verkställer omvårdnadsbehov enligt kommunala biståndsbeslut. I uppdraget som vikarierande undersköterska inom våra verksamheter blir delegation av arbetsuppgifter från sjuksköterska aktuellt för dig. Vi ser därför erfarenhet och kunskap inom dessa arbetsuppgifter som meriterande. Som timvikarie bokas du ut på timmar, och arbetar extra då behov finns på både lång såväl som kort sikt. Schemalagd tjänstgöring kan förekomma.

Som timvikarie kan även arbete förlagd till obekväm arbetstid såsom kvällar, helger och nätter förekomma. Vi söker de som kan arbeta allt ifrån heltid till dem som kanske vill arbeta extra utöver studier eller annat arbete.

KVALIFIKATIONER

Du ska vara över 18 år och du ska ha en utbildningsbakgrund från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du är lyhörd för andras behov, visar ett gott bemötande samt har en god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift. Om du blir aktuell för anställning erbjuds du introduktion.

ÖVRIGT

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot det.

För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, se länk via hemsida www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.3.pdf

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
Omfattning11 dagar - 3 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeUndersköterska, hemtjänst och äldreboende

Ansökan

Bodens kommun söker personer till denna tjänst som undersköterska, hemtjänst och äldreboende med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Bodens kommun skickar du in din ansökan senast 2020-09-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Undersköterskor - Vikarier Äldreboende

Bodens kommun söker personer till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Boden.

2020-02-25

Mer info

Undersköterskor- korttidsvikarier till hemtjänsten

Bodens kommun söker personer till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Boden.

2020-06-01

Mer info

Vårdbiträden - Vikarier Äldreboende

Bodens kommun söker personer till tjänsten som vårdbiträde i Boden.

2020-02-25

Mer info