Semestervikarier till Socialförvaltningen

Publiceringsdatum: 2021-05-03

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Vi rekryterar just nu sommarvikarier till våra verksamheter boende och stöd, hemtjänst, korttidsboende och äldreboende. I våra verksamheter arbetar man under dag, kväll och natt. I din ansökan önskar vi att det tydligt framgår i vilken av verksamheterna du vill jobba och om du föredrar arbeta dag/kväll eller natt

ARBETSUPPGIFTER

Inom Boende och Stöd kan du arbeta som Habiliteringspersonal, Rehabiliteringspersonal, Omsorgsassistent eller Personlig assistent. Här kan dina brukare bestå av både äldre och yngre personer med funktionsvariationer. Beroende på vart du arbetar kan din arbetsplats vara i brukarens egna hem, serviceboende, korttids/fritids eller ett gruppboende. Exempel på arbetsuppgifter är att stötta brukaren i deras vardagliga liv, fritid samt vård- och omsorgsuppgifter.

Inom Hemtjänsten kommer du som Undersköterska eller Vårdbiträde utföra vård- och omsorgsuppgifter i brukarens egna hem. Exempel på arbetsuppgifter är att stötta med dusch, påklädning, iordningställa måltider, bädda säng, städning, beställa varor och ledsagning.

Inom Korttidsboende arbetar du som Undersköterska eller Vårdbiträde. Exempel på arbetsuppgifter är att stötta brukaren med hygien, påklädning, iordningställa måltider och vård- och omsorgsuppgifter samt arbetsuppgifter inom rehabilitering och växelvård.

Inom Äldreboende arbetar du som Undersköterska eller Vårdbiträde. Exempel på arbetsuppgifter är att stötta brukaren med hygien, påklädning, iordningställa måltider och vård- och omsorgsuppgifter.

KVALIFIKATIONER

Du ska vara minst 18 år och det är meriterande om du har en utbildningsbakgrund från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande, alternativt om du har arbetat inom vården tidigare. För tjänstgöring som omsorgsassistent efterfrågas lämplig högskoleutbildning. Meriterande om du har kunskap och erfarenhet av medicinhantering och har haft medicindelegering.

Som person vill vi att du är flexibel, lyhörd för andras behov, noggrann, serviceinriktad, lösningsfokuserad och har ett bra bemötande. Du har även lätt för att samarbeta med chef, kollegor och andra yrkeskategorier och du kan arbeta lika bra självständigt som i grupp. Under ditt arbetspass har du det yttersta ansvaret för att brukarna får en säker och trygg omvårdnad. Goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du blir aktuell för anställning erbjuds du introduktion.

Meriterande är B-körkort.

ÖVRIGT

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. Observera att kuvertet inte får vara öppnat när vi tar emot det. För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, se länk via hemsida: www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.3.pdf

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om jobbet

Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
ArbetstidDeltid
Omfattning11 dagar - 3 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeUndersköterska, hemtjänst och äldreboende

Ansökan

Bodens kommun söker personer till denna tjänst som undersköterska, hemtjänst och äldreboende med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Bodens kommun skickar du in din ansökan senast 2021-05-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Sjuksköterskor, semestervikarier till Socialförvaltningen

Bodens kommun söker tio personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Boden.

2021-01-19

Mer info

Semestervikarier till Socialförvaltningen

Bodens kommun söker personer till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Boden.

2021-02-10

Mer info

Semestervikarier till Socialförvaltningen

Bodens kommun söker personer till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Boden.

2021-02-19

Mer info