Två undersköterskor 100% till Svedjebacka demensboende

Publiceringsdatum: 2021-12-02

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Svedjebacka äldreboende kommer att konverteras om till demensboende, vilket gör att vi behöver anställa fler undersköterskor . Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER

Vård och omsorg av äldre i behov av stöd och hjälp med ex personlig hygien, av- och påklädning, aktivering och social dokumentation. Medicinska arbetsuppgifter kan förekomma och ges på delegation av medicinskt ansvarig personal efter genomgången internutbildning. Du arbetar med individens behov i centrum och har brukaren i fokus.

KVALIFIKATIONER

Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande utbildning till undersköterska. Meriterande är om du har erfarenhet av demensvård. Du är trygg i att dokumentera i och använda olika system som behövs i arbetet. Du bör behärska svenska språket i tal, skrift och läsförståelse, då det innebär kontakt med brukare, anhöriga, dokumentation och inläsning av information som berör arbetet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas till bemanningsenheten. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot det.

För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, se länk via hemsida www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.3.pdf

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBodens kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120002767
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUndersköterska, hemtjänst och äldreboende
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Bodens kommun söker två personer till denna tjänst som undersköterska, hemtjänst och äldreboende med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Bodens kommun skickar du in din ansökan senast 2021-12-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Sjuksköterska till Svedjebacka demensboende 100%

Bodens kommun söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Boden.

2022-01-17

Mer info

Undersköterskor 100% Personalpoolen

Bodens kommun söker sex personer till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Boden.

2022-01-04

Mer info

Ambulanssjuksköterska/ ambulanssjukvårdare till ambulansen Boden

REGION NORRBOTTEN söker tre personer till tjänsten som ambulanssjuksköterska i Boden.

2021-12-29

Mer info