Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Letar du efter anställning inom hälso- och sjukvård? Det är nu möjligt för dig att få jobb som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering hos PersonalExpressen AB. Att bo i närheten av Boden kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet.

PersonalExpressen AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Bli en del av teamet hos PersonalExpressen AB som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering genom att ansöka senast söndag den sjuttonde december 2023.


Jobbannons

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!

Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!

Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!

Arbeta på dina egna villkor med hög lön!

Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad du föredrar så har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig.

Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!

Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!

PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.

PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra undersköterskor och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!

Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.

Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!

Om jobbet

Antal tjänster1
FöretagsnamnPersonalExpressen AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5591070213
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeUndersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

PersonalExpressen AB söker en person till denna tjänst som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering hos PersonalExpressen AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Sjuksköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

PersonalExpressen AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Boden.

2023-11-23

Mer info

Barn- och ungdomsutredare på Sveriges mest personliga bemanningsföretag!

PersonalExpressen AB söker en person till tjänsten som ungdomssekreterare, socialtjänst i Boden.

2023-10-02

Mer info

Barn- och ungdomsutredare på Sveriges mest personliga bemanningsföretag!

PersonalExpressen AB söker en person till tjänsten som socialsekreterare i Boden.

2023-10-03

Mer info