Bli mekaniker hos Zeppelin! Betald Utbildning+Anställning!

Publiceringsdatum: 2024-07-08

Vill du arbeta inom installation, drift, underhåll-branschen? Positionen som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Professionals Nord Rekrytering AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Professionals Nord Rekrytering AB söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Att bo i närheten av Boden kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Professionals Nord Rekrytering AB har just nu två lediga jobb som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker. Bli en del av teamet hos Professionals Nord Rekrytering AB som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker genom att ansöka senast söndag den tjugoåttonde juli 2024.


Jobbannons

Ta chansen och få betald utbildning inom ett framtidsyrke med garanterad heltidsanställning hos Zeppelin - ett framstående bolag som har hand om några av de mest kraftfulla maskinerna på marknaden. Nu erbjuder Professionals Nord i samarbete med Zeppelin en unik möjlighet att utbilda dig till verkstadsmekaniker – helt utan förkunskaper! Om du har ett brinnande tekniskt intresse och vill satsa på en spännande karriär, är detta chansen för dig. Under utbildningen får du studielön och betalt boende på studieorten, samt ett garanterat jobb i Zeppelins fältverkstad i Boden efter avslutad utbildning!

Om tjänsten:

Innan du påbörjar anställningen som verkstadsmekaniker hos Zeppelin genomgår du en intensivutbildning för att lära dig ditt nya yrke. Vi erbjuder en gedigen utbildning som täcker allt från teknisk engelska, grundläggande verktygskunskap till moderna motor- och hydraulsystem. Utbildningen inkluderar även praktiska dagar i Zeppelins verkstäder för att du ska få insyn i din kommande arbetsplats. Utbildningen är tänkt att starta i september och är totalt 16 veckor med stort fokus på praktiskt utförande.

Efter avslutad utbildning påbörjar du din nya karriär som verkstadsmekaniker hos Zeppelin. Din första arbetsdag som mekaniker är beräknad till 3 februari 2025. Hos Zeppelin får du en varierad roll där tekniska utmaningar är vardag och ingen dag är den andra lik. I rollen som verkstadsmekaniker kommer du att arbeta med entreprenadmaskiner i fältverkstaden i Boden. Du hanterar allt från små grävmaskiner till stora hjullastare och bandschaktare. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera:

 • Montering och justering av nya komponenter
 • Komponentbyten på motorer och växellådor
 • Felsökning och reparation av maskiner
 • Service och underhåll

Dina arbetstider är förlagda dagtid måndag-fredag.

Vad vi söker hos dig:

För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du har ett tekniskt intresse och är motiverad att arbeta i rollen som mekaniker hos Zeppelin långsiktigt. Vi ser även att du är:

 • Ordentlig och kvalitetsmedveten
 • Självgående och handlingskraftig
 • Duktig på att läsa och följa instruktioner
 • Serviceinriktad och en lagspelare

Du behöver även vara minst 18 år och ha B-körkort samt vara bekväm med såväl svenska som engelska.

Förmåner

 • Betald utbildning inom ett framtidsyrke
 • Studielön och betalt boende under utbildningen
 • Garanterat jobb hos Zeppelin efter avslutad utbildning

Om Zeppelin:

Zeppelin Sverige AB är en del av den globala Zeppelin Group, en av de ledande leverantörerna av maskiner och tjänster för bygg- och gruvindustrin. Med en stark närvaro i över 20 länder, är Zeppelin känt för sin innovativa teknik och höga kvalitet på service och support. Hos Zeppelin Mining får du möjlighet att arbeta i en framåtsträvande och tekniskt avancerad miljö, där varje dag bjuder på nya utmaningar och lärdomar.

START: Slutet på september 2024

OMFATTNING: Heltid, tillsvidareanställning

STAD: Boden

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Fanny Skott och Hanna Degerhäll

Ansökan: Låter detta som något för dig? Ansök idag och ta chansen att bli en del av Zeppelins team och utvecklas till en skicklig verkstadsmekaniker! Ingen förkunskap krävs – det enda vi behöver är din motivation och ditt tekniska intresse.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnProfessionals Nord Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569878399
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Professionals Nord Rekrytering AB söker två personer till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Professionals Nord Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Mekaniker/svetsare till LN Industrimontage i Boden

Nordisk kompetens AB söker en person till tjänsten som verkstadsmekaniker/verkstadstekniker i Boden.

2024-05-14

Mer info

Bli Glasmontör hos Larssons Glas!

Professionals Nord Rekrytering AB söker två personer till tjänsten som möbelmontör/inredningsmontör i Boden.

2024-06-17

Mer info

Mekaniker

Vattenfall AB söker en person till tjänsten som elektromekaniker i Boden.

2024-06-24

Mer info