Bilmekaniker sökes omgående till Boden

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Vill du arbeta inom installation, drift, underhåll-branschen? Positionen som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Meca Sweden AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Om du vill arbeta heltid hos Meca Sweden AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

För detta jobb är Boden den angivna tjänsteorten. Meca Sweden AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Här är chansen att bli en del av Meca Sweden AB och jobba som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker! Ansök senast söndag den åttonde september 2024.


Jobbannons

Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Vi har kundmottagare som ombesörjer största delen av kundkontakten så att du som mekaniker kan fokusera på det du brinner för. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

  • Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
  • Dokumenterad relevant utbildning
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
  • God administrativ förmåga och datorvana
  • Goda kommunikativa egenskaper

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan. Som en del av vår rekryteringsprocess genomförs även en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Detta innefattar belastningsregisterutdrag och ev. ekonomisk kontroll (UC).

Personuppgiftshantering Mekonomen Company org. nr. 556724–9254 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomencompany.se/wp-content/uploads/2024/01/Integritetspolicy-rekrytering_version-2401.pdf

MECA med huvudkontor i Stockholm och Malmö omsätter 1 miljard. Vi på MECA differentierar oss genom att vara hela Sveriges mest förstående bilexpert. Vi ingår i börsnoterade MEKO och agerar på den svenska eftermarknaden för bilar. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag skapar vi helhetslösningar som ska göra oss till förstahandsvalet. Det sker dels genom vår fristående verkstadskedja, MECA Bilservice med ca. 400 verkstäder, där vi vill skapa den bästa konsumentresan. Dels genom att vi som grossist säljer och distribuerar verkstadsutrustning, reservdelar och biltillbehör via våra 60 lokala Expresslager till alla Sveriges verkstäder. Inom vår verkstadskedja hanteras det varje år 450 000 bilar.

Vi ska alltid vara Professionella, Innovativa, Kompetenta och Engagerade. Vi arbetar aktivt med ständigt lärande och CSR, och i Sverige arbetar 1300 personer under varumärket MECA.

Vi skapar förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid.

Läs mer om oss på meca.se

Personuppgiftshantering

MECA Sweden AB, org.nr. 556356-5612, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomencompany.se/wp-content/uploads/2024/01/Integritetspolicy-rekrytering_version-2401.pdf

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnMeca Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5563565612
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Meca Sweden AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Meca Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-09-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Kundmottagare sökes omgående till Boden

Meca Sweden AB söker en person till tjänsten som kundmottagare, bilverkstad/verkmästare, bilverkstad i Boden.

2024-06-13

Mer info

Väktare sökes till myndighetsuppdrag - Boden

Securus Säkerhet i Sverige AB söker en person till tjänsten som väktare i Boden.

2024-05-08

Mer info

Besiktningstekniker sökes till Markverkstad Boden

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som besiktningstekniker, bilprovning i Boden.

2024-06-12

Mer info