M/S Bränna söker kock

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Söker du efter ett jobb inom hotell, restaurang, storhushåll-sektorn? Vill du ta steget att arbeta som kock, à la carte hos Brännastrand Fastigheter i Boden AB? Nu har du möjligheten. Om du vill arbeta heltid hos Brännastrand Fastigheter i Boden AB, har de just nu en tjänst 6 månader eller längre som kan passa dig.

Att bo i närheten av Boden kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Om du letar efter en spännande karriär inom kock, à la carte-branschen, har Brännastrand Fastigheter i Boden AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Sök jobbet som kock, à la carte hos Brännastrand Fastigheter i Boden AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast torsdag den åttonde augusti 2024.


Jobbannons

Välkommen till M/S Bränna

M/S Bränna är en à la carte restaurang belägen i centrala Boden. Sedan 2014 har vi på M/S Bränna drivit restaurang, bar och nattklubb. En plats för att äta gott, dricka gott och må gott med en skön atmosfär blandad med en oslagbar utsikt. För att arbeta hos oss kräver det man har ett genuint intresse för service och att man gör allt för att ge våra besökare en trevlig restaurangupplevelse.

Vem söker vi?

Vi söker omgående förstärkning till vårt köksteam. Du kommer tillsammans med resten av våra kockar jobba i en spännande och fartfylld miljö. På M/S Bränna värdesätter vi teamkänslan och tillsammans så lär vi oss av varandra och hjälper varandra att lyckas. Den vi söker behöver vara serviceinriktad, ansvarstagande och flexibel. Du är initiativrik och inte rädd för att prova nya saker.

Vi söker i första hand dig som har kockutbildning eller har motsvarande erfarenhet. Arbetet innebär löpande arbete under kvällar och helger. Vi erbjuder anställning mellan 80% - 100% enligt ÖK

Arbetet tillträdes även där enligt överenskommelse

Vill du bli en del av teamet? Skicka då in en ansökan till: info@msbranna.se och märk ansökan ”KOCK MS BRÄNNA 2024” och bifoga personligt brev och CV

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBrännastrand Fastigheter i Boden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5568026701
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeKock, à la carte
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Brännastrand Fastigheter i Boden AB söker en person till denna tjänst som kock, à la carte med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som kock, à la carte hos Brännastrand Fastigheter i Boden AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Kock till Restaurang MR Tre Renar i Boden

Compass Group AB söker en person till tjänsten som kock, storhushåll i Boden.

2024-07-08

Mer info

Kock

BODENS KOMMUN söker en person till tjänsten som kock, storhushåll i Boden.

2024-07-16

Mer info

Tords Motorservice söker servicetekniker

Tords Motorservice AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Boden.

2024-05-21

Mer info