Lärare Anpassad gymnasieskola - Individuella programmet

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Är du på jakt efter en karriär inom pedagogik? Positionen som lärare i gymnasieskolan hos BODENS KOMMUN är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? BODENS KOMMUN söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Boden som är tjänsteorten. Företaget BODENS KOMMUN erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som lärare i gymnasieskolan har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Sista ansökningsdagen till jobbet som lärare i gymnasieskolan hos BODENS KOMMUN är söndag den tjugoåttonde juli 2024.


Jobbannons

Vill du vara med och bidra till satsningarna kring vår tids största utmaningar, och kunna påverka och lämna över något för framtida generationer att vidareutveckla? Då är Bodens Kommun en arbetsgivare för dig!

Boden ligger i Norrbottens kustland, endast 3 mil från havet mellan två älvdalar. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta vilket skapar ett givande arbets- och fritidsliv, det vi kallar närhetsliv.

Boden ligger i hjärtat av en etableringsintensiv region och är en viktig del av den gröna globala samhällsomställningen. Här skapas ett samhälle i tillväxt, rustat för att möta den gröna ny industrialiseringen, med smarta och hållbara lösningar för samverkan, boende, transporter, vardagen och ett modernt företagande.

Med ett starkt stöd från kompetenta kollegor och chefer, får du mod att våga prova. Hos oss får du stort förtroende i en fantastisk miljö, där det finns möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Välkommen till Arbetsmarknad- och utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår förvaltning för. Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Med våra 850 elever och 150 personal är vi en av Bodens största arbetsplatser. Skolan ligger centralt och här är det nära till det mesta! Vi har 11 nationella program, både yrkes- och studieförberedande, introduktionsprogram, International Baccalaureate och Anpassat gymnasium.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng!

För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, genomföra och följa upp undervisning på Individuella programmet, Anpassat Gymnasium.

Inom det individuella programmet arbetar vi med ämnesområden och arbetar efter varje elevs förutsättningar. Vi arbetar med eleverna i små grupper, individuellt anpassad undervisning och tydliggörande pedagogik. Förutom undervisning förväntas du delta i regelbundna möten och aktiviteter i programlaget, på enheten och vid skolgemensamma möten. I tjänsten ingår mentorskap.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare, gärna med speciallärarutbildning för utvecklingsstörning.

Vi vill att du har erfarenhet från vår skolform, det anpassade gymnasiet/grundskolan och att du i ditt arbete gör medvetna val för att höja elevernas motivation och arbetar med tydliggörande pedagogik. Du är positiv och kreativ, ser möjligheter framför hinder, och tycker om att arbeta praktiskt. Du tar ansvar för helheten och ser det kollegiala lärandet och goda relationer som en framgångsfaktor för att lyckas i ditt uppdrag. Vi ser också att du som person behöver vara ansvarstagande, kommunikativ och tycka om att vara i skolans värld där vi tillsammans skapar god studiemiljö för våra elever.

ÖVRIGT

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan och ett friskvårdsbidrag.

Via vår hälsoportal kan du som medarbetare boka in dig på olika friskvårdsaktiviteter ex massage, prova-på-träning, föreläsningar mm.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBODENS KOMMUN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120002767
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLärare i gymnasieskolan
YrkesområdePedagogik

Ansökan

BODENS KOMMUN söker en person till denna tjänst som lärare i gymnasieskolan med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som lärare i gymnasieskolan hos BODENS KOMMUN skickar du in din ansökan senast 2024-07-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Stråklärare till Kulturskolan

BODENS KOMMUN söker en person till tjänsten som lärare i musik- och kulturskolan i Boden.

2024-06-10

Mer info

Lärare Sv/So åk 4-6 Hedens skola

BODENS KOMMUN söker en person till tjänsten som grundlärare, 4-6 i Boden.

2024-06-20

Mer info

Förskollärare 100%

Skogså Aktivitetscenter AB söker en person till tjänsten som förskollärare i Boden.

2024-03-11

Mer info