Stråklärare till Kulturskolan

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Söker du efter ett jobb inom pedagogik-sektorn? Positionen som lärare i musik- och kulturskolan hos BODENS KOMMUN är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? BODENS KOMMUN behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Om du redan bor i närheten av Boden, är det här din chans att söka ett spännande jobb BODENS KOMMUN söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som lärare i musik- och kulturskolan. De har just nu ett ledigt jobb som lärare i musik- och kulturskolan som kan vara av intresse för dig. Har du vad som krävs för att arbeta som lärare i musik- och kulturskolan hos BODENS KOMMUN? Ansök innan fredag den tjugosjätte juli 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Vill du vara med och bidra till satsningarna kring vår tids största utmaningar, och kunna påverka och lämna över något för framtida generationer att vidareutveckla? Då är Bodens Kommun en arbetsgivare för dig!

Boden ligger i Norrbottens kustland, endast 3 mil från havet mellan två älvdalar. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta vilket skapar ett givande arbets- och fritidsliv, det vi kallar närhetsliv.

Boden ligger i hjärtat av en etableringsintensiv region och är en viktig del av den gröna globala samhällsomställningen. Här skapas ett samhälle i tillväxt, rustat för att möta den gröna ny industrialiseringen, med smarta och hållbara lösningar för samverkan, boende, transporter, vardagen och ett modernt företagande.

Med ett starkt stöd från kompetenta kollegor och chefer, får du mod att våga prova. Hos oss får du stort förtroende i en fantastisk miljö, där det finns möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Välkommen till Arbetsmarknad- och utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar den visionen arbetar vår förvaltning för. Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Inom Kulturskolan finns förutom musiklärare även dans- och dramapedagoger. Vi jobbar tillsammans med olika projekt, det innebär att du som lärare inte bara är begränsad till att jobba med eleverna i klassrummet utan också kan komma att delta i konserter, spelningar, avslutningar och examensfirande, vilka kan äga rum i olika lokaler runt om i vårt samhälle.

Vi samarbetar regelbundet med organisationer som Röda Korset, Världens Barn, Svenska kyrkan m,m. El Sistema är en del av vår verksamhet.

Som lärare vid Kulturskolan tillhör du ett glatt och positivt arbetslag på 16 personer som tillsammans jobbar för att ge barnen och ungdomarna i Boden möjlighet att få ett extra språk, ett kulturellt uttryckssätt. Vi är en kulturskola i ständig utveckling och söker dig som är kunnig, flexibel och gillar att jobba med barn och unga.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng!

För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER

Arbetet innebär

  • Undervisning i fiol för barn och unga, enskilt och i grupp.
  • Leda och medverka i vår orkesterverksamhet, som kan ske både dag och kvällstid.
  • Undervisa i vår stråkverksamhet El Sistema.
  • Leda undervisning på olika nivåer och i olika genrer.
  • Aktivt delta i rekrytering för att bygga upp och behålla ett stabilt elevunderlag.

Du ska, tillsammans med kollegor, planera och genomföra undervisning, föreställningar och publika program.

Du kommer att delta i olika arbetsgrupper och processer för att utveckla en relevant och inspirerande kulturskola för barn och unga.

Vår samverkan med estetiska programmet gör att det ibland kan bli aktuellt med instrumentalundervisning med enstaka elever på det estetiska programmet.

I tjänsten kan det komma att ingå grundkurs, där personal från kulturskolan tillsammans med klassläraren genomför musikundervisning i åk 2 och 3.

Allt arbete med barnen och de vuxnas samarbete ska genomsyras av förskolans/skolans värdegrund, normer och värden.

KVALIFIKATIONER

Vi ser det som en merit att du har musiklärarexamen eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms vara likvärdig.

Samt

  • Dokumenterad erfarenhet av att undervisa barn och unga.
  • Är väl bevandrad i olika genrer och stilar.
  • Har gedigen musikbakgrund.
  • Har goda IT-kunskaper.
  • Körkort och egen bil är nödvändigt eftersom undervisningen sker ute på skolorna i kommunen.

ÖVRIGT

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan och ett friskvårdsbidrag.

Via vår hälsoportal kan du som medarbetare boka in dig på olika friskvårdsaktiviteter ex massage, prova-på-träning, föreläsningar mm.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBODENS KOMMUN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120002767
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLärare i musik- och kulturskolan
YrkesområdePedagogik

Ansökan

BODENS KOMMUN söker en person till denna tjänst som lärare i musik- och kulturskolan med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som lärare i musik- och kulturskolan hos BODENS KOMMUN skickar du in din ansökan senast 2024-07-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Musiklärare till Kulturskolan

BODENS KOMMUN söker en person till tjänsten som lärare i musik- och kulturskolan i Boden.

2024-06-14

Mer info

Klara söker ambulanssjuksköterska till uppdrag i Boden

Klara D AB söker en person till tjänsten som ambulanssjuksköterska i Boden.

2024-01-24

Mer info

Prime Care söker Sjuksköterska till Boden

Prime Care & Professional AB söker en person till tjänsten som ambulanssjuksköterska i Boden.

2024-01-24

Mer info