5 årig flicka behöver assistans på natten!

Publiceringsdatum: 2024-07-08

Söker du efter ett jobb inom yrken med social inriktning-sektorn? Inre Kraft i Norr AB söker just nu efter en personlig assistent och du kan vara den de letar efter. Intresserade sökes för deltid-jobb hos Inre Kraft i Norr AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

För detta jobb är Boden den angivna tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Inre Kraft i Norr AB i rollen som personlig assistent så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Söker du efter en spännande karriär som personlig assistent? Sök jobbet hos Inre Kraft i Norr AB senast onsdag den trettioförsta juli 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

En av våra barnkunder är i akut behov av en personlig assistent nattetid!

Tjänstgöringsgrad 90%, (36 tim/v ) arbetstiden är förlagd mellan 20.55-07.15.

Hon fick syrebrist vid födseln vilket lett till omfattande hjärnskador,flerfunktionsnedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och epilepsi.

Arbetet på natten går ut på att finnas tillhands, trösta, få henne att slappna av. Hon behöver konstant övervakning då hon kan få epileptiska anfall. Hon kan även behöva få hjälp med att slemsugen då slem/kräk kan fastna i halsen.

Vi söker dig som trivs att jobba natt och har en förståelse till flickan, somkan ha väldigt jobbiga nätter tillika lugnare nätter.

Vi söker endast kvinnliga assistenter.

Krav:

  • Endast kvinnlig sökande.
  • Du talar och förstår det svenska språket på en bra nivå.
  • Du har ett brottsregisterutdrag från polisen. (Detta beställer du enkelt hem via polisens hemsida).
  • Referenser från tidigare arbeten (lämnas efter intervju).

Personlig lämplighet och kundens val är det absolut viktigaste vid rekrytering. Lägg extra tid på att skriva ett personligt brev där du berättar om dig själv och förklarar varför du tycker detta uppdrag låter intressant.

Vi har kollektivavtal (Bransch G).

Att tänka på inför din ansökan

För anställning hos oss på Inre Kraft behöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.

Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter-...

Känner du att beskrivningen av detta jobb är någonting som passar dig? Ansök snarast, vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mail, ansök via extern länk med ditt CV och personliga brev.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnInre Kraft i Norr AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566668611
Typ av anställningVanlig anställning
YrkePersonlig assistent
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Inre Kraft i Norr AB söker en person till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos Inre Kraft i Norr AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Receptionist 75% på Hotell Drottninggatan 11

E&A-Gruppen AB söker en person till tjänsten som hotellreceptionist i Boden.

2024-06-18

Mer info

Sommarvikarier till Personlig assistans

BODENS KOMMUN söker femton personer till tjänsten som personlig assistent i Boden.

2024-02-13

Mer info

Vill du jobba extra på bio under sommar och höst?

Föreningen Folkets Hus i Boden Upa söker en person till tjänsten som kassapersonal i Boden.

2024-06-10

Mer info