Jobba som projektör hos EBK Infra!

Publiceringsdatum: 2024-07-08

Letar du efter möjligheter att arbeta inom bygg och anläggning? Professionals Nord Rekrytering AB söker just nu efter en projekteringsingenjör, bygg och anläggning och du kan vara den de letar efter. Om du vill arbeta heltid hos Professionals Nord Rekrytering AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Boden är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Professionals Nord Rekrytering AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom projekteringsingenjör, bygg och anläggning. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Sista ansökningsdagen till jobbet som projekteringsingenjör, bygg och anläggning hos Professionals Nord Rekrytering AB är söndag den tjugoåttonde juli 2024.


Jobbannons

Är du en kommunikativ och flexibel person med ett intresse för bygg- och anläggningsbranschen? Vill du arbeta i ett mindre konsultföretag som värderar samarbete och öppenhet, och där du har möjlighet att vara med och fatta beslut i verksamheten? Då kan detta vara möjligheten för dig! EBK Infra är inne i en expansiv period och behöver därför utöka teamet i Luleå eller Boden med en projektör inom Mark/VA. Här erbjuds du en dynamisk arbetsmiljö där balans och välmående står i fokus. Låter det som något för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande.

Information om tjänsten

EBK Infra är ett konsultbolag som etablerades år 2017. Inom bolaget finns stor kompetens och erfarenhet inom områdena bygg, mark och anläggning. Nu behöver teamet utökas med en projektör inom Mark & VA. Här blir du en del av ett sammansvetsat team av kollegor där du får möjlighet att utvecklas. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos EKB Infra.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och EBK Infras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till ronja.lilja@pn.se

Arbetsuppgifter

Som projektör hos EBK Infra kommer du att arbeta mot projekt som varierar i både omfattning och komplexitet. Du har en varierande roll där dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Utredningar
  • CAD projektering
  • Mängdberäkningar
  • Framtagande av teknisk beskrivning och mängdförteckning
  • Kollisionskontroller

Vidare arbetar du efter bekväma arbetstider.

Vi söker dig som 

För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har:

  • B-körkort
  • Grundläggande kunskap om bygg- eller anläggningsbranschen
  • Minst ett års relevant arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i CAD och förmåga att snabbt lära dig nya system

Vi tror även att dina personliga egenskaper är viktiga för att trivas i rollen. Som projektör på EBK Infra ser vi att du är kommunikativ, flexibel och har lätt för att se helheten. Du är lösningsorienterad och har en god förmåga att fatta beslut. Vidare hanterar du svenska flytande i både tal och skrift.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Boden eller Luleå

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Ronja Lilja

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnProfessionals Nord Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569878399
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjekteringsingenjör, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till denna tjänst som projekteringsingenjör, bygg och anläggning med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som projekteringsingenjör, bygg och anläggning hos Professionals Nord Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Jobba 7/7-skift hos Peab!

Professionals Nord Rekrytering AB söker åtta personer till tjänsten som väg- och anläggningsarbetare i Boden.

2024-06-10

Mer info

Vill du jobba extra på bio under sommar och höst?

Föreningen Folkets Hus i Boden Upa söker en person till tjänsten som kassapersonal i Boden.

2024-06-10

Mer info

Heltidsjobb som däckskiftare hos Däckteam!

Professionals Nord Rekrytering AB söker två personer till tjänsten som däckmontör/däck- och hjulmekaniker i Boden.

2024-07-01

Mer info