Projektledare till snabbväxande bolag!

Publiceringsdatum: 2024-07-08

Vill du arbeta inom bygg och anläggning-branschen? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Professionals Nord Rekrytering AB genom att arbeta som projektledare, bygg och anläggning. Professionals Nord Rekrytering AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

Platsen där jobbet finns ledigt är i Boden. Professionals Nord Rekrytering AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som projektledare, bygg och anläggning. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Har du vad som krävs för att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Professionals Nord Rekrytering AB? Ansök innan söndag den tjugoåttonde juli 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Har du erfarenhet av projektledning inom bygg, anläggning och/eller VA? Vill du bli en del av ett växande bolag med stora möjligheter för kompetensutveckling och där du ges utrymme att påverka? Då är det här möjligheten för dig! EBK Infra är inne i en expansiv period och behöver därför utöka teamet i Luleå eller Boden med en projektledare inom Mark/VA. Här erbjuds du en dynamisk arbetsmiljö där balans och välmående står i fokus. Låter det som något för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande.

Information om tjänsten

EBK Infra är ett konsultbolag som etablerades år 2017. Inom bolaget finns stor kompetens och erfarenhet inom områdena bygg, mark och anläggning. Nu behöver teamet utökas med en projektledare till Luleå eller Boden. Här blir du en del av ett sammansvetsat team av kollegor där du får möjlighet att utvecklas.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos EBK Infra.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och EBK Infras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till ronja.lilja@pn.se 

Arbetsuppgifter

Rollen som projektledare på EBK Infra innebär stor frihet under ansvar och du blir en viktig nyckelperson i projekten. Du kommer arbeta mot projekt inom Mark/VA som varierar i både omfattning och komplexitet där projekten kan vara på olika orter i Norrbotten. Du har en varierande roll där ditt ansvarsområde inkluderar bland annat:

  • Tidsplanering
  • Resursplanering
  • Uppföljningar
  • Ekonomiskt ansvar
  • Stöd vid upphandling
  • Byggplatsuppföljning

Vidare arbetar du efter bekväma arbetstider.

Vi söker dig som:

För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har:

  • B-körkort
  • Några års erfarenhet av bygg- och projektledning eller motsvarande
  • Eftergymnasial utbildning inom samhällsbyggnad, väg och vatten eller motsvarande

Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för att trivas i rollen som projektledare på EBK Infra. Vi ser att du är en kommunikativ, flexibel och problemlösare person. Vidare bör du trivas i en roll där du självständigt driver på ditt arbete och tar beslut i olika ärenden.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Luleå eller Boden

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Ronja Lilja

#EBK-Infra #Projektledning #Projektledare #VA #Mark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnProfessionals Nord Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569878399
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Professionals Nord Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Resbar projektledare till norra Sverige

AFRY AB söker en person till tjänsten som produktutvecklare i Boden.

2024-06-26

Mer info

Sommarvikarier till Hemtjänsten

BODENS KOMMUN söker femton personer till tjänsten som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering i Boden.

2024-02-13

Mer info

Sommarvikarier till Personlig assistans

BODENS KOMMUN söker femton personer till tjänsten som personlig assistent i Boden.

2024-02-13

Mer info