Bistropersonal till First Camp

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter möjligheter att arbeta inom hotell, restaurang, storhushåll? Nu har du chansen att börja jobba som restaurangbiträde hos First Camp Sverige AB. First Camp Sverige AB söker efter en ny anställd på deltid under 11 dagar upp till 3 månader som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Att bo i närheten av Boden kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. First Camp Sverige AB har just nu ett ledigt jobb som restaurangbiträde. Du har fortfarande tid att söka jobbet som restaurangbiträde hos First Camp Sverige AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är onsdag den tionde juli 2024.


Jobbannons

Bistropersonal till First Camp Björknäs Boden

Vill du vara med och bidra till att ingen går hangry på semestern? Vi tror på att en nöjd mage är nyckeln till ett glatt hjärta.

Genom din passion för mat kan du därför se till att göra gästernas semester ännu mer minnesvärd! 

Vilka är First Camp?

Vårt mål är tydligt - att bli världens ledande campingkedja.  En viktig del av upplevelsen för våra gäster är såklart att de får god och lättillgänglig mat. Vi vill skapa luncher med det lilla extra och kvällar med guldkant – kanske är det du som vill vara med och bidra genom att möta gästerna i våra bistros?

Vad innebär rollen?

Som bistropersonal kommer du att arbeta i vår bistro på destinationen. Du kommer tillaga mat enligt vårt smidiga koncept, servera och hantera dryck, samt ta hand om disk och städning. Du kan även delta i stämningshöjande shower och quiz i bistron på vissa destinationer. 

Utöver ditt huvudansvar inom bistron förväntas du vara flexibel och kunna hoppa in och stötta andra områden vid behov. Vi arbetar alltid efter principen att gästernas behov sätts främst och vi hjälps åt att lösa eventuella utmaningar. 

Vem Söker vi? 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom café, restaurang eller snabbmatsställen. Har du en utbildning inom hotell- och restaurang är ett plus, men inte ett krav. 

Personlighet är nyckeln för oss. Vi söker kollegor som kan sprida glädje för både gäster och medarbetare. Rollen kräver att du är positiv även under stressiga situationer, snabbt kan anpassa dig till förändringar och uppskattar tydliga koncept och rutiner. 

Vi förväntar oss att du kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska för att ta emot instruktioner och interagera med våra gäster. 

Vad Erbjuder Vi? 

På First Camp har många börjat i din position och sedan klättrat inom företaget. Du kommer att få möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från hela världen. Våra gemensamma värderingar styr våra dagliga handlingar: 

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen. 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har ett glatt sinne både internt och när vi möter våra gäster. 

We Simplify: Vi strävar alltid efter att göra vårt arbete enklare. 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster. 

Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och med kollegor som arbetar och har roligt tillsammans, lär av varandra. Tillsammans vill vi fortsätta att utvecklas och växa med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framtid.

Villkor 

Vi söker medarbetare till sommarsäsongen med varierande omfattning (20-40 h/vecka). Arbetstiderna kan inkludera tidiga morgnar, kvällar och helger i enlighet med hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan 

Vi genomför urval och intervjuer löpande. 

Detta kan vara början på något fantastiskt. Välkommen med din ansökan redan idag!  ?

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 70 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnFirst Camp Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5566189873
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeRestaurangbiträde
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

First Camp Sverige AB söker en person till denna tjänst som restaurangbiträde med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som restaurangbiträde hos First Camp Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vaktmästare till First Camp

First Camp Sverige AB söker en person till tjänsten som idrottsplatsvaktmästare/idrottsplatsarbetare i Boden.

2024-06-10

Mer info

Klara söker ambulanssjuksköterska till uppdrag i Boden

Klara D AB söker en person till tjänsten som ambulanssjuksköterska i Boden.

2024-01-24

Mer info

Prime Care söker Sjuksköterska till Boden

Prime Care & Professional AB söker en person till tjänsten som ambulanssjuksköterska i Boden.

2024-01-24

Mer info