Sjuksköterska/distriktsköterska till Björknäs Hälsocentral, Boden

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Har du övervägt att arbeta inom hälso- och sjukvård-branschen? Ett spännande jobb som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION NORRBOTTEN väntar på dig - varför inte söka idag? Vill du arbeta heltid hos REGION NORRBOTTEN? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst 6 månader eller längre.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Boden. REGION NORRBOTTEN söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som sjuksköterska, grundutbildad. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Sista ansökningsdagen till jobbet som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION NORRBOTTEN är fredag den tolfte juli 2024.


Jobbannons

Vårt glada och engagerade team behöver en ny medarbetare. På vår arbetsplats jobbar vi tillsammans för att ta oss an de utmaningar som vi står inför. Tillsammans skapar vi en god arbetsmiljö där vi kan utvecklas och känna oss delaktiga. Vårt uppdrag är att våra medborgare ska få en god och nära vård.

Vi ser gärna att just DU söker till oss och blir en del av vårt team!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du är vidareutbildad till distriktsköterska och om du tidigare har erfarenhet inom vården.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du självgående, har en god samarbetsförmåga och har en god relationsskapande förmåga. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Det här får du arbeta med
Som sjuksköterska/ distriktssköterska på vår hälsocentral arbetar du varierat och utifrån ett brett kunskapsperspektiv. Förutom sedvanligt mottagningsarbete finns även möjlighet till kontinuerlig utveckling av din kompetens på våra olika sköterskeledda mottagningar. Idag har vi sköterskor som arbetar med egna mottagningar inom astma/kol och diabetesvård, och vi planerar för fler inriktningar under året.

Du arbetar för våra patienters bästa hälsa där patienten är central part i sin vård. Din roll är rådgivande och behandlande med fokus att skapa ett effektivt vårdförlopp för patienten. Du jobbar för att stötta patienten att utföra egenvård. Det är ditt uppdrag att arbeta preventivt för att bygga god hälsa. Vi arbetar med digitala- såväl som fysiska besök med fokus på god och nära vård.  

I arbetet ingår handledning av blivande medarbetare och kollegor inom yrket

Det här erbjuder vi dig
- Kompetenta, hjälpsamma och engagerade kollegor
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/" target="_blank">https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Tjänsten är på ett vikariat med start omgående till 2024-03-31 med chans till förlägning samt heltid, dagtid. Arbete på jourcentralen, under helg, kan förekomma.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION NORRBOTTEN
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2321000230
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION NORRBOTTEN söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION NORRBOTTEN skickar du in din ansökan senast 2024-07-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Medicinsk sekreterare till Sandens hälsocentral, Boden

REGION NORRBOTTEN söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Boden.

2024-05-30

Mer info

Klara söker ambulanssjuksköterska till uppdrag i Boden

Klara D AB söker en person till tjänsten som ambulanssjuksköterska i Boden.

2024-01-24

Mer info

Prime Care söker Sjuksköterska till Boden

Prime Care & Professional AB söker en person till tjänsten som ambulanssjuksköterska i Boden.

2024-01-24

Mer info