Speciallärare/Specialpedagog Mårängskolan

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Vill du arbeta inom pedagogik-branschen? BODENS KOMMUN söker just nu efter en specialpedagog och du kan vara den de letar efter. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos BODENS KOMMUN under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Boden är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Företaget BODENS KOMMUN erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som specialpedagog har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Bli en del av BODENS KOMMUN genom att ansöka till jobbet som specialpedagog senast onsdag den nittonde juni 2024.


Jobbannons

Vill du vara med och bidra till satsningarna kring vår tids största utmaningar, och kunna påverka och lämna över något för framtida generationer att vidareutveckla? Då är Bodens Kommun en arbetsgivare för dig!

Boden ligger i Norrbottens kustland, endast 3 mil från havet mellan två älvdalar. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta vilket skapar ett givande arbets- och fritidsliv, det vi kallar närhetsliv.

Boden ligger i hjärtat av en etableringsintensiv region och är en viktig del av den gröna globala samhällsomställningen. Här skapas ett samhälle i tillväxt, rustat för att möta den gröna ny industrialiseringen, med smarta och hållbara lösningar för samverkan, boende, transporter, vardagen och ett modernt företagande.

Med ett starkt stöd från kompetenta kollegor och chefer, får du mod att våga prova. Hos oss får du stort förtroende i en fantastisk miljö, där det finns möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Välkommen till Arbetsmarknad- och utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår förvaltning för. Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Bodens kommun satsar på bra lärmiljöer. På Mårängskolan får du chansen att arbeta i en helt nybyggd/nyrenoverad f-6 skola i Sävast, mellan Boden och Luleå, med drygt 400 elever. Våra fina lärmiljöer främjar trygghet och studiero och ger oss möjlighet att möta elevers olika behov. Lokalerna är ljusa, avskalade och dämpade med gott om grupprum och gemensamma ytor. Våra elever brukar lämna skolan med överlag goda resultat efter åk 6. Ledordet på skolan är TILLSAMMANS. Vi sätter högt värde på och fäster stor vikt vid samarbete. Vår övertygelse är att vi lyckas bäst när vi hjälps åt.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng!

För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER

Som speciallärare/specialpedagog ingår du i skolans elevhälsoteam med ett övergripande ansvar för att alla elever trivs och lyckas med sina studier. Allt sker i nära samarbete med klasslärare, befintlig speciallärare, kvalitetsutvecklare och skolans ledning. Förutom dessa ingår skolsköterska och kurator i det lokala elevhälsoteamet. Vi får också stöd från kommunens centrala elevhälsa.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara direkt förknippade med att förbättra elevers förutsättniingar för inlärning och möjlighet att nå så långt som möjligt utifrån sina förmågor. Det kan ske såväl på individ-, som på grupp- och organisationsnivå. Du kommer att ansvara för det systematiska kvalitetsarbetet när det gäller elevresultat, extra anpassningar och särskilt stöd. I uppdraget ingår också att uppdatera skolledningen om aktuellt läge för klasser och enskilda elever

KVALIFIKATIONER

Vi söker i första hand dig som är legitimerad specialpedagog alternativt speciallärare. Om du är legitimerad lärare men saknar spec-behörighet finns möjlighet att läsa via lärarlyftet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som vill driva och delta aktivt i skolutveckling.

Vi söker dig som har god förmåga att samarbeta och analysera vilka insatser som ger god effekt i undervisningen. Vi utgår från att du har en positiv elevsyn, ser den kompetenta eleven och arbetar för att både elever och personal ska utvecklas i arbetet att nå längre mot uppställda mål.

Urval sker löpande. Ansök gärna så snart som möjligt.

ÖVRIGT

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan och ett friskvårdsbidrag.

Via vår hälsoportal kan du som medarbetare boka in dig på olika friskvårdsaktiviteter ex massage, prova-på-träning, föreläsningar mm.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBODENS KOMMUN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120002767
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSpecialpedagog
YrkesområdePedagogik

Ansökan

BODENS KOMMUN söker en person till denna tjänst som specialpedagog med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som specialpedagog hos BODENS KOMMUN skickar du in din ansökan senast 2024-06-19.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Fritidspedagog Mårängskolan

BODENS KOMMUN söker en person till tjänsten som grundlärare, fritidshem i Boden.

2024-06-11

Mer info

Vikarier i Hemtjänsten Harads.

Inre Kraft i Norr AB söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering i Boden.

2024-01-09

Mer info

Klara söker ambulanssjuksköterska till uppdrag i Boden

Klara D AB söker en person till tjänsten som ambulanssjuksköterska i Boden.

2024-01-24

Mer info