Resurs Fagernäs skola

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter anställning inom pedagogik? Vill du ta steget att arbeta som grundlärare, fritidshem hos BODENS KOMMUN? Nu har du möjligheten. Intresserade sökes för deltid-jobb hos BODENS KOMMUN - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba 3 månader – upp till 6 månader.

Boden är platsen där denna position är ledig. BODENS KOMMUN söker för närvarande efter en person att anställa inom grundlärare, fritidshem-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Bli en del av teamet hos BODENS KOMMUN som grundlärare, fritidshem genom att ansöka senast måndag den tjugofjärde juni 2024.


Jobbannons

Vill du vara med och bidra till satsningarna kring vår tids största utmaningar, och kunna påverka och lämna över något för framtida generationer att vidareutveckla? Då är Bodens Kommun en arbetsgivare för dig!

Boden ligger i Norrbottens kustland, endast 3 mil från havet mellan två älvdalar. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta vilket skapar ett givande arbets- och fritidsliv, det vi kallar närhetsliv.

Boden ligger i hjärtat av en etableringsintensiv region och är en viktig del av den gröna globala samhällsomställningen. Här skapas ett samhälle i tillväxt, rustat för att möta den gröna ny industrialiseringen, med smarta och hållbara lösningar för samverkan, boende, transporter, vardagen och ett modernt företagande.

Med ett starkt stöd från kompetenta kollegor och chefer, får du mod att våga prova. Hos oss får du stort förtroende i en fantastisk miljö, där det finns möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Välkommen till Arbetsmarknad- och utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar den visionen arbetar vår förvaltning för. Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Fagernäs skola är en grundskola med ca 150 elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Skolan, som byggdes 1953, ligger ca 2km från Bodens centrum.

Skolan har tre stycken fritidsavdelningar, Örtagården, Solgården och Kryddgården. En hög andel av skolans elever har fritidsplats. På vår stora skolgård finns platser för lek och aktivitet. Vi har lekställningar, fotbollsplan (gräs och grus), basketplan, gagarink och stora fina fria ytor för lek och rörelse. På vintern finns spolad skridskoplan, uppdragna skidspår och stora snökullar. I närområdet finns naturområden som lämpar sig för utflykter och friluftsliv året runt.

På Fagernäs skola är vi utforskande, värdeskapande och interaktiva. Vi är fulla av framtidstro och vi arbetar för att varje elev ska utveckla tillit till sin egen förmåga och en hög kompetens att möta framtidens utmaningar. På skolan tillvaratar och delar vi kunskaper och erfarenheter med varandra. Vi är intresserade av att ta del av aktuell forskning och utveckling. Det är många som trivs och känner stolthet över sitt arbete på Fagernäs skola.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng!

För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER

I uppdraget ingår det att vara resurs i klass och/eller för enskild elev. Du kommer att samverka med klasslärare och fritidspedagoger. Uppdraget handlar bland annat om att stödja elevernas sociala och allmänna utveckling, utvidga och fördjupa elevernas kunskaper och erfarenheter.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje barns individuella utveckling. Du har god förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendefulla relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du är glad, trevlig, positiv och flexibel. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan och ett friskvårdsbidrag.

Via vår hälsoportal kan du som medarbetare boka in dig på olika friskvårdsaktiviteter ex massage, prova-på-träning, föreläsningar mm.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnBODENS KOMMUN
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer2120002767
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeGrundlärare, fritidshem
YrkesområdePedagogik

Ansökan

BODENS KOMMUN söker en person till denna tjänst som grundlärare, fritidshem med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som grundlärare, fritidshem hos BODENS KOMMUN skickar du in din ansökan senast 2024-06-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Stråklärare till Kulturskolan

BODENS KOMMUN söker en person till tjänsten som lärare i musik- och kulturskolan i Boden.

2024-06-10

Mer info

Musiklärare till Kulturskolan

BODENS KOMMUN söker en person till tjänsten som lärare i musik- och kulturskolan i Boden.

2024-06-14

Mer info

Studie- och yrkesvägledare till Stureskolan

BODENS KOMMUN söker en person till tjänsten som studie- och yrkesvägledare i Boden.

2024-05-28

Mer info