Jobba 7/7-skift hos Peab!

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Är du intresserad av att jobba inom bygg och anläggning? Det är nu möjligt för dig att få jobb som väg- och anläggningsarbetare hos Professionals Nord Rekrytering AB. Professionals Nord Rekrytering AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Att bo i närheten av Boden kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Professionals Nord Rekrytering AB söker för närvarande efter flera personer att anställa inom väg- och anläggningsarbetare-branschen. Ta en titt på deras åtta lediga tjänster för att se om något av dem passar just dig. Här är chansen att bli en del av Professionals Nord Rekrytering AB och jobba som väg- och anläggningsarbetare! Ansök senast söndag den trettionde juni 2024.


Jobbannons

Är du redo för nya utmaningar och vill bidra till samhällsutbyggnaden tillsammans med PEAB? Då är det här möjligheten för dig! Vi söker markarbetare till deras projekt i Boden, goda chanser till fortsatt anställning finns. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om företaget

Peab är Nordens samhällsbyggare och har bidragit till det närproducerade samhällsbygget i drygt 60 år. Varje dag bidrar deras 14 000 medarbetare genom fyra samverkande affärsområden till samhällsbygget i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Tillsammans bygger de bostäder, skolor, äldreboenden, sjukhus, simhallar, muséer, kontor, flygplatser och hamnar. De bygger och underhåller vägar, järnvägar, broar och parker och mycket mer.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för PEAB:s räkning mark- och anläggningsarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos PEAB under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och PEAB:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till lisa.backstrom@pn.se.

Du erbjuds:

  • Varierande arbetsuppgifter i spännande projekt
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • En roll i ett väletablerat företag som sätter medarbetaren i fokus

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en viktig kugge i deras spännande mark- och anläggningsprojekt, där din roll innebär att genomföra olika typer av markarbeten enligt ritningar och specifikationer. Du kommer att arbeta både självständig och i arbetslag. Samarbetet präglas av en stark känsla av teamwork, där varje individ arbetar mot det gemensamma målet att framgångsrikt genomföra projekten. Upplägget för tjänsten är 7-7-skift eller måndag-torsdag.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Schaktfyllning
  • Vägarbete
  • Ledningsarbete

Vi söker dig som

Trivs med att arbeta fysiskt och vill arbeta med varierande arbetsuppgifter i utemiljöer. Vi välkomnar sökande med olika erfarenhetsnivåer inom yrket, både juniora och mer seniora kandidater. Det är meriterande om du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen.

Krav för tjänsten är körkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du kan arbeta såväl självständigt som i lag och ser det som en självklarhet att bidra till en god arbetsmiljö. Då detta är ett utomhusarbete ser vi att du trivs med att vara utomhus i olika väderförhållanden och att du ser kroppen som ditt bästa arbetsredskap.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

STAD: Boden

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Lisa Bäckström (lisa.backstrom@pn.se)

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta lisa.backstrom@pn.se.

#PEAB #Markarbetare #Anläggning

Om jobbet

Antal tjänster8
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnProfessionals Nord Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569878399
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeVäg- och anläggningsarbetare
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Professionals Nord Rekrytering AB söker åtta personer till denna tjänst som väg- och anläggningsarbetare med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som väg- och anläggningsarbetare hos Professionals Nord Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Jobba som projektör hos EBK Infra!

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till tjänsten som projekteringsingenjör, bygg och anläggning i Boden.

2024-06-12

Mer info

Sommarjobba som Hallvärd hos Bilbolaget i Luleå!

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till tjänsten som account manager i Boden.

2024-06-12

Mer info

Vill du jobba extra på bio under sommar och höst?

Föreningen Folkets Hus i Boden Upa söker en person till tjänsten som kassapersonal i Boden.

2024-06-10

Mer info